FREMTIDENS FLEKSIBLE DISK KONSEPT

Modulflex Header

Behovet for skreddersydde og individuelle løsninger øker

Teknologi og kjøpemønstre endres raskt, og det samme gjør betalings og service krav. Det stiller nye krav til skreddersydde og individuelle disk løsninger. Moduflex-konseptet ble utviklet av Expedits innovasjons- og designteam. Målet har vært å utforme og utvikle et fleksibelt system som gjør det enkelt å skreddersy en løsning. Et generisk modulbasert system som matcher de fleste butikkformater uten å gå på kompromiss med unikhet og individualitet. Et system som samtidig er lett å jobbe med. Å lage en løsning raskt og enkelt har vært et krav.

Modulflex-fashion-counter

Maksimal fleksibilitet

Med Moduflex kan du jobbe både horisontalt og vertikalt på forsiden. Dette gjør at plassen kan optimaliseres og brukes til dekorasjon og videresalg. Ingenting er permanent, for alle frontpaneler, kan kuber og kasser erstattes uavhengig av resten av disken. Det sikrer maksimal fleksibilitet når behovene endres - uten kravet om investering i nye disker. Og du kan fritt tenke på nye materialer, farger og funksjoner. Disken kan etter behov til enhver tid endre uttrykk, funksjon og format.

Paneler og overflater

Moduflex lar deg arbeide med en rekke paneler og overflatevarianter. Det sikrer at diskløsningen kan utformes i all verdens farger og materialer, skreddersydd til butikkens profil, kampanjer, etc. - og redesignes når det er ønske om endring.

Perfekt i lengden

Moduflexs ryggrad er et fleksibelt modulbasert system som tilpasser seg dine behov - enten du vil endre, forvandle eller bare utvide.

Få mer inspirasjon og kunnskap i vår Moduflex-brosjyre