profil

Butikkløsninger for detaljhandelen er Expedits kjernekompetanse. Markedets bredeste tilbud fra én og samme leverandør. Så kort og presist kan vi uttrykke hva Expedit-konsernet rommer.

Expedit-konsernet er en sterk og seriøs samarbeidspartner innenfor design og innredning til detaljhandelen. Vi har samlet kreative designere og en moderne produksjon i samme hus. Det gir en effektiv og fleksibel prosess fra idé til ferdig produkt, og sikrer samtidig at løsningene lever opp til Expedits høye standarder for kvalitet og funksjon.

Butikkløsninger for detaljhandelen er Expedits kjernekompetanse. Derfor består vårt sortiment av alt fra inngangssystemer og handlevogner, til innredningssystemer og kassadisker. Når vi samtidig tilfører mange års erfaring og spesifikk kunnskap, er Expedit en sterk innredningspartner som skaper en klar profil, økt salg og stor fleksibilitet.

Markedets bredeste tilbud fra én og samme leverandør. Så kort og presist kan vi uttrykke hva Expedit-konsernet rommer. I tillegg til våre egne merker og systemer markedsfører vi nemlig også en bred produktportefølje fra Wanzl, som er en av verdens største produsenter av inventar og butikkutstyr.

Vi kombinerer kreativitet og et bredt produktsortiment med et tett samarbeid med kunden. Resultatet er gjennomtenkte butikkløsninger som understreker og forsterker kundens profil.

Expedit har 325 kvalifiserte medarbeidere i Norge, Danmark, Sverige og Finland. Det gjør oss til en av Nordens største leverandører av butikkløsninger.