9 butikker i mai og juni

Expedit_JEM_FIX
 

“jem & fix er et byggvaremarked med lavpris som sin kjerne, og vi har et klart definert mål om at vi skal være billigst. Vi tilbyr også alle kundene våre den samme lave prisen, uansett om de kjøper 1 eller 10 stk. gipsplater. Med Pricerunners kåring av jem & fix som Danmarks billigste byggvaremarked for tredje år på rad befestes det for alvor at vi er på riktig spor og at vi er der i markedet hvor vi ønsker å være”, sier salgs- og innkjøpsdirektør i jem & fix Claus Petersen.

 

Expedit_JEM_FIX
 

 

 

 


Expedit har i mai og juni fullført leveranser til ni jem & fix-butikker i Danmark, og gleder seg over det gode samarbeidet med den suksessfulle byggvarekjeden. ”Vi har samarbeidet med jem & fix rundt utformingen av deres nettverk av butikker i mange år. Kjennetegnene på samarbeidet vårt er tett dialog og utvikling. Vi jobber konstant med å forbedre innredningsløsningene til fordel for både kundene og personalet – alltid med mål om å optimere salget”, sier Frank Kusk, Key account manager hos Expedit.

Expedit_JEM_FIX

Et annet viktig mål for jem & fix er å nå 125 butikker i Danmark, slik at kundene opplever at det alltid er en lokal jem & fix i nærheten. Med åpningen av butikk nr. 100 tirsdag 19. mai i Bjerringbro tok kjeden et viktig steg mot de 125 butikkene. Allerede i juni 2015 åpner ytterligere fem nye butikker i Juelsminde, Store Heddinge, Bramming, Nexø og Hornslet. God forretningssans, flat organisasjon og de lave prisene bidrar til jem & fix’ suksess og vedvarende vekst.