Ettermarked & service

Service og montasje er et av kjerneområdene i Expedits produktprogram. Til nesten alle produkter hører enten montasje eller ettersalgsservice til som en naturlig del av igangsettelse og drift, og vi råder derfor i dag over en stor, landsdekkende og profesjonell serviceavdeling som ivaretar alle former for montasje, ettersalgsservice og vedlikeholdsoppgaver.

Vi forstår hvor viktig det er med en effektiv og problemfri montasje og kompetent og rask ettersalgsservice – alt for å spare dyrebar tid og redusere tap av omsetning for kunden.

   Expedit installation

Montasje til riktig tid – hver gang

For Expedit handler butikkmontasje om å sette det siste fingeravtrykket på en oppgave. Avhengig av oppgavens art og omfang forstår, formidler eller organiserer vi den endelige montasjen for kunden. Vi leverer og installerer over hele Europa, hvor erfarne team av dyktige fagfolk tilknyttet Expedit i Norge, Danmark, Sverige og Finland garanterer rask og effektiv montasje. 

 

Ettersalgsservice

En serviceavtale med Expedit, hvor kassadisker, kundevogner og inngangspartier etterses med regelmessige intervaller, er den beste garantien for lang produktlevetid og minimering av risiko for dyr nedetid. Våre montørers mangeårige erfaring kombinert med bruk av originale reservedeler er din garanti for profesjonell og velutført service.

Kontakt oss for nærmere informasjon om Expedit ettersalgsservice 

TrolleyCare – en fordel for alle!

En defekt handlevogn ødelegger ikke bare handleopplevelsen for kunden, den gir også et dårlig inntrykk av butikken. Det er alminnelig god kundeservice å vedlikeholde butikkens handlevogner slik at de står rene, velfungerende og klare til bruk – men det er også mer direkte fordeler med Expedits handlevognsservice. Med en forebyggende vedlikeholdsplan for handlevognene kan du også sikre vognene en lengre levetid, og dermed får du mer ut av investeringen. 

 

Nødservice

Ved driftsstopp på kassadisker og inngangsparti rykker en av våre servicemontører ut på kort varsel etter avtale, og kan i de fleste tilfeller løse problemene på stedet, slik at dyr nedetid unngås. Våre montørers mangeårige erfaring kombinert med bruk av originale reservedeler er din garanti for profesjonell og velutført service som raskt får produktene i drift igjen.