Mad Cooperativet – Nytenkende og smakfullt

Expedit har lavet Mad Cooperativet sammen med Coop Expedit har lavet Mad Cooperativet sammen med Coop Expedit har lavet Mad Cooperativet sammen med Coop Expedit har lavet Mad Cooperativet sammen med Coop Expedit har lavet Mad Cooperativet sammen med Coop Expedit har lavet Mad Cooperativet sammen med Coop Expedit har lavet Mad Cooperativet sammen med Coop Expedit har lavet Mad Cooperativet sammen med Coop Expedit har lavet Mad Cooperativet sammen med Coop Expedit har lavet Mad Cooperativet sammen med Coop Expedit har lavet Mad Cooperativet sammen med Coop Expedit har lavet Mad Cooperativet sammen med Coop Expedit har lavet Mad Cooperativet sammen med Coop Expedit har lavet Mad Cooperativet sammen med Coop

Coop i Danmark har åpnet dørene for et helt nytt butikkformat – Mad Cooperativet. Mad Cooperativet ligger på Hovedbanegården i København og det nye butikkonseptet har sitt utspring i konsernets matmanifest, som ble lansert i fjor.

Under overskriften "Sammen for bedre mat" har Coop en visjon om å sette det gode måltid og gode varer på dagsordenen. Butikken er et sentralt element i gjennomføringen av målet om å endre dansk matkultur.

Butikken setter nye standarder for nytenkning i matvarebutikker og må betraktes som en av de absolutt mest innovative og profilerende matbutikkene i Danmark.

Expedit har samarbeidet med Coop og Cada Design fra London om utviklingen og gjennomføringen av butikkonseptet. Cada Design har utviklet det overordnede konseptet, og Expedit har videreutviklet og ferdiggjort innredningskonseptet samt levert det meste av innredningen til butikken.

"Det har vært et utrolig spennende utviklingsforløp, der innovasjon og høye ambisjoner har stått på dagsorden i hele prosessen", sier Expedits Coop-ansvarlige Sanne Lindgren, "Både i design- og innredningsfasen har vi forholdt oss til de vakre, fredede bygningene som danner rammen rundt den flotte butikken, noe som har vært en fantastisk spennende utfordring".

Se bilder fra den spennende butikken rett før åpning.

Klikk på de små bildene for å se dem i større utgave