Fra grønn til rød og mye mer…

Expedit_MENY Expedit_MENY Expedit_MENY Expedit_MENY Expedit_MENY Expedit_MENY Expedit_MENY Expedit_MENY Expedit_MENY

SuperBest og EuroSpar er blitt til MENY. MENY er forkjærlighet for mat samt fokus på fagkunnskap og stort utvalg av ferske råvarer og frisk frukt. Expedit har deltatt i den omfattende konverteringen av butikkene og gleder seg over det flotte resultatet.

Camilla Ammitzbøll, konseptutvikler – Købmandshuset sier:
”Reisen fra SuperBest og EuroSpar til MENY har vært hektisk, og det har vært en fornøyelse å ha en trofast samarbeidspartner i Expedit med hele veien, der ambisiøse mål har vært stilt til både tid, innredningsløsninger og kvalitet. Tegninger, ideer, prototyper, materialvalg, farger og endelig levering har blitt hevet til et høyere nivå, og jeg er svært fornøyd med resultatet.”

Butikkene som har skiftet profil er hovedsakelig tidligere SuperBest- og EuroSpar-butikker. Det nye navnet innebærer at butikkene kommer til å ha et større fokus på ferske råvarer.

Hverdagshandelen skal være lettere og mer inspirerende for kundene våre – omtrent som det var å gå på torget for å handle i gamle dager. Det er ambisjonen bak Dagrofas nye matmarked MENY, som i mai åpnet dørene til de første av sine 119 butikker.

”MENY byr på noe helt nytt i Danmark: et matmarked der fagkunnskap, samt stort utvalg av ferske råvarer, frukt og grønt, setter nye standarder for dansk dagligvarehandel. I dag etterspør danskene nytenkning, inspirasjon og nye måter å tenke innkjøp og måltider på. Og med MENY går vi i spissen med et butikkkonsept der forkjærlighet for mat gjennomsyrer butikkene fra a til å”, forteller Jørgen Nielsen, kjededirektør i MENY.
MENY, som opprinnelig er en norsk kjede, er nå på full fart på vei inn i Danmark.

Expedit har sammen med MENY utviklet et profilprogram til konvertering av de eksisterende butikkene.  Det er en omfattende prosess som finner sted når en kjede skifter navn og profil. Expedit har hjulpet MENY med utvikling av profilelementer som skal brukes i de eksisterende butikkene – det være seg endegavlsløsninger, skiltstativ, brødvogner, små drivhus for grønnsaker etc. 

Klikk på de små bildene for å se dem i større utgave