NY DELI HOS ICA GIR KUNDENE LYST PÅ MER

Expedit_ICA_DELI Expedit_ICA_DELI Expedit_ICA_DELI Expedit_ICA_DELI Expedit_ICA_DELI

ICA i Sverige ruller akkurat nå ut ”Projekt matmarknad” i ICA Supermarket-kjeden. Fokus er på convenience og kvalitet, og ICA ønsker å ta opp konkurransen med caféer, take-aways og de populære svenske lunsjrestaurantene.
 
Derfor er butikkene også bygget med tre forskjellige typer kunder i tankene: Frokostkunden tar en kort tur rundt i butikken, lunsjkundens tur er litt lenger, og kommer man for å kjøpe middag, så ledes man hele veien gjennom butikken.

DELI-avdelingen spiller en stadig viktigere rolle i dagligvarebutikker, og avdelingens utseende påvirker butikkens image i stor grad. En velinnredet DELI øker sannsynligheten for at kundene velger akkurat den butikken til helgehandelen. Smarte eksponeringsløsninger lar DELI’en vise sortimentet i et inspirerende miljø og muliggør mersalg.

Som anbudsvinner leverer Expedit elementer til ICA’s nye DELI-konsept. Med et moderne materialvalg i tre og metall og en hjemlig, varm atmosfære fristes kundene til å stoppe opp og bli inspirert til å kjøpe delikatessene med seg hjem.

Klikk på de små bildene for å se dem i større utgave