Swix åpner nytt hovedsete i Norge -og Expedit har vært en viktig samarbeidspartner

Expedit_Swix Expedit_Swix Expedit_Swix Expedit_Swix Expedit_Swix Expedit_Swix Expedit_Swix Expedit_Swix Expedit_Swix Expedit_Swix Expedit_Swix Expedit_Swix Expedit_Swix
I et nytt og moderne bygg, tett på E-6 i Lillehammer, har Swix etablert det som på folkemunne er blitt kalt “verdens største smørebu.”

I det nesten 10 000 m2 store bygget, som blant annet inneholder lager og kontorfasiliteter, har Expedit stått for konseptutvikling og leveransene av resepsjonsområde, butikk, museum, og en outlet.
Samarbeidet med Swix har pågått i et års tid, og startet allerede før første spadestikk.

Vi måtte glemme den tradisjonelle butikktankegangen i dette prosjektet, og tenke mer i retning av showroom, messer, og Shop in Shop-løsninger. Utover Swix sine egne produkter skulle det også gis god plass til øvrige egne brands som, Lundhags, Ulvang og Toko.

Det har vært en lærerik og spennende reise sammen med noen svært engasjerte og faglige dyktige medarbeidere i Swix-sier Geir Svendsen-Adm. direktør i Expedit Norge.

Selv om Swix nå har slått dørene opp for publikum, og vi har sluttført våre fysiske leveranser, er ikke prosjektet på noen måte avsluttet. Nå ser vi frem til gjennomgang av de erfaringer de ansatte vil få i ukene som kommer, vårt mål er som alltid å være etterrettelige og pålitelige, for å sørge for at kundens resultater blir de aller beste i tiden fremover.

Vi vil anbefale alle våre øvrige kunder og samarbeidspartnere og ta seg en tur til Swix på Lillehammer, og skulle noen etter en god handel ha tid og lyst til å gi oss en tilbakemelding, setter vi stor pris på det.

Til slutt vil vi takke Swix for samarbeidet så langt og samtidig ønske lykke til med det fantastiske anlegget i Blåswixvegen på Lillehammer!

Klikk på de små bildene og se dem i stort format