Ikoniske produkter i stram design

Expedit retail solutions - Design Letters Expedit retail solutions - Design Letters Expedit retail solutions - Design Letters Expedit retail solutions - Design Letters Expedit retail solutions - Design Letters Expedit retail solutions - Design Letters Expedit retail solutions - Design Letters Expedit retail solutions - Design Letters Expedit retail solutions - Design Letters

Design Letters er en forholdsvis ny kunde for Expedit. Firmaets stramt komponerte og ikoniske produkter matcher perfekt den tilsvarende stramme og minimalistiske designen som både er utviklet i samarbeid med, og levert av Expedit. Innredningen består av et komplett, superenkelt system i svart/hvitt med reoler og blant annet innsatser til Design Letters kopper, som står for over halvparten av omsetningen.

Design Letters er et dansk designfirma, som i løpet av få år har oppnådd stor internasjonal suksess. Først i 2009, ved å lansere en helt annen type trebokstaver til veggdekorasjon, og deretter i 2011 ved å introdusere en designserie med en typografi håndtegnet i 1937 av den verdensberømte danske arkitekten Arne Jacobsen.

I øyeblikket er Design Letters representert i mer enn 800 butikker i 40 land. Bildene er fra Design Letters i Magasin på Kongens Nytorv i København.