Ny inspirasjon på Shop Nordic

Se bildene fra vår imponerende stand på Shop Nordic messen i Kista. Klikk på bildene for å se dem i stort format.
Expedit presenterte to stands på årets Shop Nordic i april i Stockholm. En messe som er i ferd med å bli møtestedet for alle som arbeider med utvikling og realisering av konsept og design innenfor butikkinnredning.

På den største standen til Expedit var konseptuell innretning og inspirerende miljøer i fokus. Det er første gang Expedit i Sverige viser sine kompetanser på denne måten i messesammenheng, og det har gitt positive tilbakemeldinger. – Vi fikk vist at vi i høy grad er en kompetent og nytenkende sparringspartner innenfor design og komplette konsepter, sier direktør for Expedit i Sverige, Martin Møller.

- Hos Expedit har vi stor innsikt i tidens trender og forbrukernes adferd når det gjelder shopping, og det har vi pakket ut på årets Shop Nordic. Vi fikk svært positiv respons både på den overordnede ideen og på de mange spennende detaljene og materialene som vi viste på standen. – Det er bransjens fremtid å være orientert om hele kjøpsopplevelsen, og tenke alle parametere i butikken inn i innredningen.

Shop Nordic-messen bød også på en rekke inspirerende foredragsholdere, som bidro til å inspirere og dele kunnskap innenfor fremtidens butikkløsninger.
Expedit presenterte også en stand med fokus på dagligvarehandel, der nyheter innenfor kundevogner, kundekurver, entrésystemer og standard stålreolsystemer ble presentert. Denne typen løsninger representerer  fortsatt en vesentlig del av Expedits sortiment. – Men vi ser klart en utvikling mot levering av komplette konseptløsninger, og det er en utvikling vi tar til oss og som vi  har rustet oss for å møte.